Wijnhandel Wijdeveld

Ruim 30 jaar ervaring in de drankenbranche

Fijn dat je even tijd neemt om onze speciaalzaak te bezoeken. Op deze website krijg je een goede inzage in ons assortiment, welke beschikbaar is in de winkel en online. Wij staan altijd persoonlijk tot je beschikking. Wil je samen met ons het assortiment bespreken of heb je suggesties? Neem dan gerust contact met ons op tijdens openingstijden via: 026 333 22 18

Erwin Wijdeveld heeft inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in de drankenbranche. Hij heeft alle disiplines doorlopen en de ervaringen van hieruit meegenomen en toegepast binnen de huidige exploitatie van de winkel en webshop.

Passie voor het vak

Ons team bestaat uit vier vaste, goed opgeleide medewerkers met passie voor het vak. De winkelformule is een volwaardige full-service drankenspeciaalzaak met de nadruk op wijn, champagne, whisky, ambachtelijk gedistilleerd, bier, sterke drank, geschenken & proeverijen.

Wijnhandel Wijdeveld heeft een aantal belangrijke ambassadeurschappen van diverse wijnhuizen. Regelmatig zijn er op de vrijdag en zaterdagmiddag activiteiten. Deze worden gecommuniceerd via sociale media & via onze nieuwsbrief.

Wij nodigen je graag uit in onze winkel in Oosterbeek om eens te komen sfeerproeven.

Met gastvrije groet,
Team Wijnhandel Wijdeveld