Disclaimer

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid en aandacht samengesteld. Echter is het mogelijk dat informatie op de site onvolledig en/of onjuist is. Wijnhandel Wijdeveld is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden van informatie die op de site worden gepubliceerd.

Deze website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wijnhandel & Slijterij Wijdeveld kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro’s. De prijzen zijn per fles tenzij anders vermeld. De flesinhoud van (mousserende) wijn, port, sherry en vermout is 75 cl, tenzij anders vermeld. Prijs-, assortiment- en modelwijzigingen voorbehouden en zolang de voorraad strekt.

Wijnhandel & Slijterij Wijdeveld verkoopt geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. zie ook www.alcoholonderde18nogevenniet.nl en www.stiva.nl.

Geniet maar drink met mate!