Iets te vieren?

Wij helpen je graag!

Een verjaardagsfeest, een huwelijk, een (kerst)diner of zomaar wat vrienden over de vloer. Grote en kleine feesten zijn natuurlijk gezellig, maar het levert soms wel wat praktische problemen op. Is er wel voldoende ruimte in de koelkast bijvoorbeeld, of genoeg glazen? En hoe veel moet je inslaan? Wijnhandel Wijdeveld biedt je de uitkomst. Zo kunnen je gasten zorgeloos genieten van jouw gastvrijheid. Alles op het gebied van partyverhuur is af te stemmen neem vrijblijvend contact op.

Feestje bouwen?
Haal dan de Heineken Cooltap of Grolsch Partytap in huis. Nu te huur bij Wijnhandel Wijdeveld “De gangmaker” op ieder feestje! Vanaf 10 of meer gasten zijn de thuistaps de ideale partyboosters. In 3 stappen kan elke gast z’n eigen biertje tappen. Stop de stekker in het stopcontact. Sluit een 10-20-30-of 50 liter fust aan en na een kwartier: je eigen versgetapte glas bier! Perfect op temperatuur dankzij de ingebouwde snelkoeler. Fusten voorkoelen is dus niet nodig. Reserveren is noodzakelijk, neemt u hiervoor contact met mij op.

Bijzondere cadeaus 
Een dierbaar familielid stapt in het huwelijksbootje, een gewaardeerd collega is 25 jaar bij de zaak of een goede vriend viert zijn vijftigste verjaardag. Bij bijzondere gelegenheden past een bijzonder cadeau. Een mooie fles wijn, whisky of champagne bijvoorbeeld. Bij Wijnhandel & Slijterij Wijdeveld heb je keus genoeg.