Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Elysium Black Muscat

Soort: Wijnen
Type: Dessert wijnen
Land: Amerika
Streek: Californie
Inhoud 75 cl
Alc% 15%
Geur Rode vruchten en litchi aroma's.
Smaak Zwarte kersen, bramen, chocolade, pruim, framboos.
Druif Black Muscat.
Serveertip Chocoladedesserts (in combinatie met) rood fruit, blauwe kazen.

Elysium is in de Griekse mythologie is een paradijs. Een waardige naam voor deze fantastische wijn. Gemaakt van een van de weinige donkere Muscat rassen. Deze wijn komt van de Quady Winery in Madera, CaliforniŽ, dat gespecialiseerd is in de productie van licht-zoete dessert wijnen. Behalve dan deze Elysium wijn, die wordt gemaakt in een zoetere stijl van zwarte muscat druiven. bestelartikel

€ 24,99

Elysium Black Muscat  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie